Your logistics partner

Bij transport denkt men vaak aan het van A naar B brengen van een pakket. Melo Transport & Logistiek doet echter meer. Wij verzorgen het gehele proces rondom het transport. We zorgen ervoor dat uw pakket veilig, vertrouwd, snel en representatief bij de geadresseerde wordt afgeleverd.

Doordat we ook ’s avonds en in het weekend werken, zijn we 24 uur per dag, 7 dagen per week te bereiken. We zijn dus ook voor spoedklussen bereikbaar.

Nationaal Transport

Transport binnen Nederland lijkt vaak simpel, maar toch kan het nog een hele opgave zijn om een pakket op tijd op de juiste locatie te krijgen. Voor ons is dat geen enkel probleem. We bereiken heel Nederland, 24 uur per dag.

Internationaal Transport

Tegenwoordig vindt er steeds meer internationale handel plaats. Dat heeft zijn voordelen, maar ook zeker nadelen als een pakket op tijd in het buitenland moet zijn. Wij nemen die last uit handen en brengen het pakket op tijd en op een veilige wijze op de plaats van bestemming.

Farmaceutisch Transport

Transporten voor de farmaceutische industrie zijn transporten die aan tal van eisen moeten doen. Dankzij ons moderne wagenpark kunnen we aan de laatste eisen voldoen en voeren we farmaceutische transporten op een veilige en correcte wijze uit.

Koeltransport

Bij koeltransporten is het vooral van belang dat de vracht op de juiste temperatuur blijft. Daar zijn we goed in. Met onze koelwagens kunnen we elke bestemming bereiken, zonder dat de vracht temperatuurschommelingen doormaakt.

Distributie

Het distribueren van goederen is een kerntaak van ons. We kunnen uw goederentransporten en waar nodig distribueren en verder verspreiden onder uw klanten of opdrachtgevers. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we hierin veel voor u betekenen.

Opslag en overslag

Hebt u tijdelijk geen locatie waar goederen kunnen worden opgeslagen? Wij kunnen uw zorg uit handen nemen en uw goederen tijdelijk op een veilige en goede locatie op- en overslaan. Uiteraard zorgen we voor het juiste klimaat en een betrouwbare opslaglocatie.

Wat maakt ons speciaal?

Melo Transport & Logistiek neemt uw gehele logistieke proces uit handen. Geen zorgen, geen gedoe. Melo Transport & Logistiek. Meer heeft u niet nodig.

Nationaal Transport
Internationaal Transport
Distribute
Opslag

Vraag een gratis offerte aan

VOOR MEER INFORMATIE

Effectieve oplossingen

Onze expertise is uw voordeel. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van transport en logistiek kunnen we uw logistieke project of transportklus tot in de puntjes uitvoeren, geheel naar uw wensen. We zorgen voor effectieve oplossingen op maat, zodat uw transportklus op een correcte wijze wordt uitgevoerd.

placeholder
Veilig & Zeker

In de transportwereld is veiligheid en zekerheid erg belangrijk. Het zijn onze kernbegrippen.

Snelle Aflevering

Wij nemen uw transportklus uit handen en zorgen voor een snelle afhandeling, geheel naar uw eisen en wensen.

24-uurs service

Dag en nacht staan we voor u klaar. Transporten 's avonds en in het weekend zijn geen enkel probleem voor ons.